Tränade med Malin och Pesto igårkväll på klubben, satte ihop alla Elit moment, det hon hade nollat igår om vi tävlat hade varit vittringen, haha, hon hade vääääldigt bråttom, tog upp ALLA pinnar hej vilt och tog sen rätt pinne, fort men fel brular det ju heta, men nu vart det fort, jävligt tokigt men till slut rätt, vi får backa där… Hon höll fint genom kommenderingen, inget pip och flams! Det var bara jag som fick skäll om hur jag går i fotgåendet i mina vänster svängar, fan vad skönt att få lite kritik, det är då man kan utveckla….

Kommenderade Malin och avslutade sen med en liten prommis tillsammans med Marie bort till bilarna. Idag blir det mer egen träning, ska även idag få kommendering, hallelulja! Det behövs efter vintern och folktomma ridhusträningar! Nu tror jag snart at jag börjar känna mig redo för at boka in lite Elit tävlingar med Plätt! Woop Woop!

Och du, du har väl inte misat att jag har lagt ut nya datum för fler öppenträningar? Kolla in här

Och för er som är ntfikna på hur lydnadsträningen går, ja vad ska man säga, snart är vi på VM helt enkelt!