Tävlade på Nynäshamns BK idag, vinst och 287,5 poäng. Det var en del delar hon gjorde otroligt fint och två moment vi verkligen inte förstod varandra i idag. Ett stort missförstånd var i Fria Följet som vi gick ut i så bra i idag, perfekt känsla och perfekt aktivitetsnivå, fina detaljer och så jäkla fina stegförflyttningar, sen vart det språng marsch och då sprang inte Plätt med, hon gjorde ett snabbt ställande och tittade på mig när jag sprang runt själv och inte ens märkte att hunden var kvar. Gud vad knasigt det kan bli ibland!

Sen strulade det på konan till rutan och fjärren…  ja den är fortfarande inte klar helt enkelt. Konan och språngmarschen är faktiskt inget att oroa sig för, det är sånt som händer. Tilt i huvudet och totalt missförstånd, shit happens! Det jag glädjer mig för är att vi är på banan igen med vittrings apporteringen, där tog hon tid på sig, sorterade fint och kom in med rätt en 9:a!

Sitt i grupp 10
Platsliggning 10
Fria följet (utan hund, haha) 7,5
Dumrutan 10
Inkallning 10
Rutan 7,5 eller 7
Apporterings dirrigering 10
Hopp apport 10
Vittring 9
Fjärr 7,5

Snart så…. når vi vårt mål på över 300 om vi bara klarar av att samla alla 10:or på samma tävling, nu tränar vi på ordentligt i två veckor innan vi ska tävla igen! Det är högaktuellt med en bra fjärr som jag faktiskt börjar fundera på varför jag tränade om med ny (just nu obefintlig) teknik, den fick jag ständigt 9:a på förut, men var så kåt på den där sista poängen, så nu är det för tillfället varken hackat eller malet. Den som gapar efter mycket…