Jäklar vilket tryck det var på en ny kurs jag la upp igå förmiddag, på en dag var fem platser borta, nu finns en plats kvar – kursen heter Fritt följ och inefattar vad den heter.

Pga av en avbokning har jag plats kvar på tävlingslydnad I fortsättning, för dig som har påbörjat lydnadsklass I men behöver mer hjälp för att knyta ihop säcken. mer info finns under länken kurser.

Det är många som mailar och undrar om nya kursstarter, det som ligger för planering nu är nya valpkurser, en freestylekurs inomhus i vinter, en instruktörsutbildning i freestyle och en annan kul kursnyhet som jag inte vill avslöja just nu innan allt är klart – men jag tror faktiskt inte att någon annan erbjuder denna typ av kurs (inte vad jag har kunnat hitta iaf)

Både min hundträning och mitt jobb har ett sånt där fantastiskt flow just nu, lovely! På Plätts schema står det vallning, hårda spår och fjärr. Nu ska jag kasta i mig lite mat, ta en kopp kaffe och sen dra igång med hundträningen… måste ju hinna köpa en tårta också som vi ska ha på tävlingslydnadsgruppens träff ikväll, vi måste ju Fira Julia och Ajax debut med ett första pris och att Malena har fått dispansen godkänd av SKK och SVJ, så nu får hon tävla trots att hennes hund medicineras!!!