Visst går det att träna fast det är snö gott folk, idag hittade jag en kanonbra parkering utanför en mataffär och körde både lydnad och freestyle med Plätt, garage är också ett alternativ. vi fick publik vilket alltid är bra, då blir jag alltid lite bknepig och stel när jag vet att någon tittar, men efter ett tag tänker man inte på det längre när det kommer och går folk hela tiden. Ni vet väl också att ni kan hyra både Liljeholmens lokal där vi har våra inomhus kurser för 300:- timmen och Riksstens hundsportscenter (vet inte vad dom tar i timmen) för inomhusträning på bra matta, dra ihop ett gäng och underhåll er träning trots att det är vargavinter ute.

Förutom träning har jag idag städat och donat hemma, fått upp en adventsljusstake och lite annat smått, nu sitter jag bara och slappar framför datan med TV:n på, dom kör karaoke på kanal 2, julsånger med text så alla där hemma kan sjunga med, nice! Julsånger är inte min starka sida… men kommer ni ihåg den här julkören?

Frida lämnade tackan på slakt igår, hon vart aldrig bättre. Hör av er till Frida om ni vill köpa kött, finstyckat, maila henne på info@freestylehund.se vid intresse.