Japp, vi åkte på vinst och förlust ner på Tyresö BK och ville efteranmäla Plätt i Elit klass, men alla kom och dom ville inte ha fler starter så vi började packa ihop oss och tänkte åka hem, men precis när vi var på väg hem ropade dom från klubstugan och undrade om jag inte ville tävla II:an med nån hund, och det är lilla Tira det. Ett bra tillfälle för mig att träna på att tävla och en rolig stund för 150:- spänn för prinsessan. Hon var rätt duktig faktiskt, hon gjorde mer än förväntat med tanke på utebliven träning sista tiden.

Mest nöjd är jag med läggande under gång 9,5 och inkallande med ställande som var en 9:a… nollade rutan min dumma fan, haha var inte nöjd med placeringen och skulle börja ställa om henne, och då kom hon ut och såg ut som ett frågetecken och då vart det noll… jaja, allt var på skoj men visst får man blodad tand när man väl är där inne och tävlar, men efter nollan på rutan vart det bara blaj när jag kände att jag tappade förstapriset… vi får se om jag ska tävla henne igen, det känns lite trist att börja tävla en hund som jag vet inte kommer ta sig speciellt långt om jag inte lägger ner min själ, och jag har ju en tävlingshund att köra nu, så då blir man lätt lite bekväm och sen vill man satsa allt på en hund. Tira får tills vidare fortsätta vara sängvärmare och världens finaste prinsessa!

Nått kul jag har dragit ihop och klurat på senaste tiden och som vart helt klart idag är en lydnadsgrupp som kommer heta “Team Ego Dog’s” det är grupp lydnadshundar i början på sin karriär som jag handplockat, vi kommer träna ihop och jag kommer coacha gruppen fram tills tävling förhoppningsvis upp i dom högre klasserna i lydnad. Mer om det kommer!

Nu ska jag hem, sätta mig på min uteplats, dricka en kall cider och i morgon packar vi bilen och far ner till göteborg och hundträning för Andreas!