Pungråtts-invasion!

Pungråtts-invasion!

Är så sugen på att tävla lydnad nu, men det är tur att vi inte har några tävlingar inplanerade för tillfället… Plätt är skendräktig (det är bara förnamnet) och går nu under kategorin “Pungråtts-hona” hon vankar omkring som en mjölkko, hon bäddar, gräver, flåsar på träning och stånkar i allmänhet. Vart tog den supersnabba vita virvelvinden vägen?

Jaja, hon duger iaf till att visa moment på kurser just nu, men våra egna träningspass har fått kortats ner betydligt för att hon blir så flåsig så jag tror hon ska kliva på sin egen tunga och snubbla… Vår kommande tävling är den 1:a oktober och då hinner antagligen Plätt bli någorlunda normal igen och lite uthållighet kanske hittat tillbaka den också. Efter den tävlingen kommer det rulla på med fem lydnadstävlingar, gud vad roligt!

Hela hösten är fullspäckad för min del, förutom dom fem lydnadstävlingarna ska vi ställa ut på Växjö Int och i Sundsvall, jag ska hålla kurs på Nacka BK och Vallentuna, i helgen är det lydnadsläger med Pia och efter det helg nr två med Tobias, Jessica och Jens… Om två veckor hämtar vi Frost på Mariell De Marque och sen ska jag dra igång ett gäng nya kurser på Tyresö Ridskola och träna Team Ego Dog’s. Det känns som att jag slipper vara rastlös dom kommande veckorna, phuu!

Ha en fin dag, det ska jag och Pungråttan också ha!