Debbie sover i vagnen och jag och hundarna passar på att njuta av vårsolen på tomten. Nu händer det mycket här och det finns inte jätte mycket tid för bloggande. Vi tränar för fullt och laddar för årets lydnads SM som jag och Plätt är kvalificerade till. Nu i helgen åker jag och Vidar en sväng ner till Göteborg och ska träna för Andreas Rundquist, känner mig jätte peppad inför det. Två hela dagar med enbart fokus på min egna träning!!!

När vi kommer hem har jag en lydnadshelg och en kommande kursstart i tävlingslydnad och det är en underbar känsla att kunna erbjuda kurser på hemmaplan. Men runt det blir det ju också mycket som ska hinnas med och bli klart såsom bland annat parkering mm. Fast det är lite så vi jobbar bäst i den här familjen, kniven mot strupen!

Kommer försöka hinna med att lägga ut nya kurser idag eller i morgon också, så håll ögonen öppna på kurssidan!

Hej hopp i vårsolen, nu vaknade den tvåbenta valpen!

20130502-131112.jpg