Någon som mår bättre nu är Tira

Någon som mår bättre nu är Tira

Japp det är jag, jag har ju blivit nominerad till det en gång förut och tänk att man återigen skulle få mottaga det priset ingen vill ha – på pokalen står det “Emma världens tråkigaste matte” Ska nog ställa den bakom kaffebryggaren istället för på prishyllan… snoret rinner, jag sätter i halsen, jag sover och sover och världens bästa Katta på dagiset gör det möjligt för mig att vila hela dagarna så jag orkar jobba kvällar. Ipren, nässpray, halstabletter och näsdukar, har lyckats ta mig igenom och genomfört fyra kurser, ikväll väntar två till. Men för att orka det får mina egna hundar stå på Stand by. Och dom tycker det suger! Men jag kan tacka mig själv för att vi numera har 3000 kvm tomt som hundarna kan strosa omkring på, kissa och bajsa och busa runt på…

Plätt ska också vila, men det har hon inte förstått, frågade veterinären om vad vila innebär (träningsnarkis som man är) och det betyder att hon inte ska få upp något flås, så det betyder ju faktiskt att vi kan träna fjärr och vittring tills vi kräks… så då har vi att göra ändå – lovely!

Någon som i alla fall mår bättre nu är lilla Tira, stygnen togs bort igår och såret ser fint ut, nu får hon börja gå promenader igen men det får vänta tills jag har mer energi. Den härliga bilden på Tira togs en vecka innan operationen, slår man upp ordet livsglädje finns det en bild på Tira där! (Hon finns även under “Katt”)