I helgen har Silver, Exa och Tindra åkt! Jag har fått täta rapporter om att allt går bra i dom nya hemmen, det känns så bra med alla valpköpare! Idag åker den aprikosa tiken till Finland, Helena kommer och hämtar upp den lilla tösen idag på eftermiddagen och flyger sedan hem, flygresan tar bara 45 minuter så det ska nog gå bra.

I helgen har vi även tränat hund, fredag, lördag och söndag, Plätt går riktigt fint nu! Jag blev lite tårögd igår på träningen när hon gjorde riktigt fina moment man har kämpat länge med!

Valparna som är kvar och som väntar på att få åka (alla är tingade) fick lite koppelträning, åka bil och busa med Marions lilla BC tik. Någon som också ska resa till Finland är Quickie, usch det är bara två dagar kvar tills hon åker, någon som blir lika ledsen som jag är Koala, helan och halvan, kling och klang… dom busar och står i dom två! Jag är en usel “hundhandlare” jag får så mycket känslor för hundarna, och att leasa en tik för en valpkull har varit underbart hela resan men nu väldigt jobbigt när hon ska flytta ifrån oss. Men man får tänka possitivt för att klara av det, hon har gett oss en fantastisk kull valpar och varit en otrolig mamma, och Koala och hon har haft en fantastisk tid ihop. Igår filmade jag dom två när dom lekte sina dagliga lekar ute hos Marion, det kan vara roligt att ha kvar på film.