Har du en valp eller äldre hund så finns det platser kvar på en valpkurs och en vardagslydnadskurs som startar i mars. Jag har också platser kvar på min träningspromenad som blev himla rolig förra gången! Se mer info om kurserna och anmälan nedan.

Ny Kursstart i Mars Vardagslydnad – För vuxna hundar över 1 år som gått valpkurs/grundkurs

Kursmål: Ägaren ska efter avslutad kurs ha goda kunskaper om hur man skapar en god relation till sin hund, kunna läsa av hundens signaler och kunskaper i hur man befäster rätt beteende. Du ska få en tydlig bild av hur du kan strukturera upp din vardag för din hund och göra träningen lättsam och tydlig för hunden.

Praktiskt innehåll: Aktivering, Sitt, ligg, stanna, platsliggning, inkallning, gå fint i kopplet, kontakt, hantering av egen hund, förbud och tillåtelse, avkoppling bland andra hundar, hundmöten mm.

Kurskostnad: 1 600:-
Datum: 11/3, 18/3, 25/3, 1/4, 8/4
Tid: 20.15-21.15
Instruktör: Emma Willblad
Plats: Tegvägen 18. Tyresö i min inomhuslokal
Platser på kursen: 4 av 6
Anmäl dig här

Ny kursstart i Mars Valpkurs/Grundkurs – För valpar från 12 veckor eller vuxna hundar utan förkunskaper!

Kursmål: Ägaren ska ha goda kunskaper om hur man belönar, leker, och lägger en grund för en fin relation hund – människa, vad valpen/hunden har för behov nu och vad den senare kommer att behöva för att må bra.

Praktiskt innehåll: belöningar och lek, kontakt och följsamhet, sitt, ligg, stanna kvar, grunden i inkallningar, avkoppling bland andra hundar, förbudsövningar, koppel träning, social träning, hantering mm. Förutom dom fem gånger med mig, kommer vi med hela gruppen åka till Tyresö Djurklinik och göra ett besök med valparna/hundarna, där får hundarna träna på att vara på en klinik utan att behöva få stick och andra obehagligheter, du får även matnyttig information från djursjukvårdare och chans att ställa frågor om hundens hälsa och skötsel.

Datum: 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4
Tid: 19.00-20.00
Instruktör: Emma Willblad
Plats: Tegvägen 18, Tyresö i min inomhuslokal
Kurskostnad: 1 600:-
Platser på kursen: 4 av 6
Anmäl dig här

Nytt datum i Mars! Träningspromenad

Min öppenträning har varit otroligt populär men ofta saknas det möjlighet att träna vardagslydnadsövningar i en vardaglig situation. Därför erbjuder jag nu träningspromenader som utgår från min lokal på Tegvägen i Tyresö. Tanken med träningspromenaden är att vi ska träna på att gå fint i kopplet när det är andra hundar runt omkring, vi tränar hundmöten, olika stanna kvar övningar, inkallning med störning mm. Vi bakar även in lite roliga aktiveringsövningar i form av tricks och nosövningar för att stärka samarbetet. Ett jätte bra tillfälle att träna när det är störning i form av andra hundar runt omkring!

Träningspromenaden är för dig som gått någon kurs eller privatträning hos Emma Willblad. Föranmälan krävs.

Datum: 5 Mars
Tid: 19.00 till ca 20.30
Instruktör: Emma Willblad
Plats: Tegvägen 18, Tyresö
Kostnad: 150:-
Platser kvar: 8 av 15
Anmäl dig här