Nu har våran C-kull kommit! Det blev fem bebisar, 3 hanar och 2 tikar. Jätte söta såklart om ni frågar mig! Alla svartfödda och några av dom med några ljusare hårstrån under trampdynorna vilket tyder på att några kommer bli säkert grå. Alla pumi föds svarta (förutom Fako och vit) och sen byter dom färg med tiden, likt en lippizanerhäst, häftigt va?! Om ni vill se bilder och följa underverken så ska ni kila in på min instagram där heter jag emmawillblad

Här hemma har jag hamnat i en geggamojja-depp, gegga överallt, på golv, hundar och kläder. Jag längtar extremt efter minusgrader. Är less på att städa och tvätta, det är inte min paradgren om man säger så. Nu går vi ju mot tider där det börjar vankas mer inomhusaktiviteter med hunden, detaljträning i köket, man hyr en hall för att träna etc. Även motionen med hunden blir ju också rätt trist med lera, lera och lera… jag fick ett mail av en rasklubb på hundsimmet, dom ville komma med sin rasklubb och prova på hundsim, jag tyckte det var en så bra ide, och trevligt att kunna erbjuda sina medlemmar! Så om din rasklubb också vill komma och provsimma, och ev ha lite info om friskvård. Dra iväg ett mail då till haningehundhalsa@gmail.com så kan vi ju hitta på något! Det är alltid kul!

Simma lugnt i leran! Själv håller jag mig inne idag och snusar på valpar!