Quick Step, mamma till vår blivande kull

Quick Step, mamma till vår blivande kull

Nu har jag lagt upp början på mina valpplaner, hanen är så gott bestämd och jag kan säga så mycket att det inte lutar åt någon hane som bor i Sverige, mer info kommer. Jag måste bara få klartecken från lite olika håll och kanter först. Tiken är en kändis i min egen pumivärld, lilla Quickie som är Koalas mamma. Jag har skrivit om varför valet föll på henne och lagt ut hennes stamtavla under en ny länk här på sidan under Pumi, där hittar du en länk som heter valpar planeras. Nu väntar en resa upp till Norrland för att hämta hem tösen så hon kan få boa in sig i vad som kommer avar hennes nya flock för ett slag, och jag funderar på en resa över dagen med flyg, det blir antagligen billigast och smidigast.

Förutom valpplaner är vi i full gång jag och flocken, träning, simning och promenader… det enda vi ska ta tag i nu är lite pälsvårdsverkstad på pumi-patrasket, kamma, kamma, bada, bada och sen till slut klippa… skönt när alla tre är klara och höstfina! Idag kommer även lilla Yeba (min fodertik) hit och ska få en ny frisyr, tjejen har fått gardiner för ögonen, och det är ju en fördel om man kan se något när man ska springa sitt snabbaste!

Ikväll ska jag träffa upp Marion och Oryx på Tyresö BK, får se om Elin kommer också och kör agility med Tira, dom har tränat flitigt Elin och Tira – vilket team dom kommer bli på agilitybanan! Jag och Tira tränar fortfarande lydnad och freestyle, det är kanon att jag och Elin inte stör varandras träning och det bästa av allt Tira älskar det! Nej nu ska det börjas kammas och klippas, annars kommer jag aldrig bli klar med projekt – pumi-frisering!