Knasigt inlägget igår blev, tre bilder som vart otroligt stora, och jag med mitt tålamod gav det hela en timme, sen fick det vara… jaja påt igen någon annan gång, annars är galler funktionen rätt bra när man ska ha fler bilder i inläggen.

Funderar på om jag ska tävla eller inte på söndag, Plätt har löpt klart och visst har vi tränat lite och hon känns bra, men frågan är om jag har lust. Motivationen är rätt låg just nu, den där riktiga träningsglädjen har inte återfunnit sig, och jag är sån att om jag inte är riktigt motiverad tränar jag inte, det ska vara kul, jag ska kunna vara kreativ bjuda på mig själv och känna att det verkligen drar i träningsnerven, men det gör inte det just nu, vi får se hoppas det blir andra bullar när vi får mer sol, fler ljusa timmar och torra fina träningsplaner utomhus att träna på.
Men Vidar han är duktig han, han tränar för fullt både med Kalle och med Koala, jag sitter mest bredvid hejjar på och kommer med ideer tills hans träning.  Kanske blir det en tripp ut i skogen istället, grilla lite korv och bara ha det gott, vi får se vad som lockar mest på söndag morgon.

Ha en fin helg, det ska vi ha!