Arlanda

Arlanda

Dagen har gått åt till en tur Stockholm – Kallax – Kallax  – Stockholm på typ 5 timmar, inte dåligt Emma, det gäller att planera. Hann till och med äta middag med Cathrine och Janne på en närliggande kina restaurang i Luleå innan hemfärd.. för er som inte hängt med i svängarna har jag idag varit och hämtat hem Koalas mamma, som jag ska leasa för en valpkull.

Quickie tog resan med ro, och eftersom hon är en pumi av mindre modell flög jag med henne i kabinen, när hon klev av planet var flaggan på topp och hon hade inga problem med att åka rulltrappa, gå i automatiska dörrar, alla hala golv, all trängsel i gaten etc. Skönt när dom är så lätta att ha å göra med!

Nu när vi kom hem tog vi en prommis och mina hundar hälsade artigt på Q och Koala var otroligt glad att mammsen kom på besök. Nu ska dom snart få lite sen middag och sen gör vi kväll här, vi är rätt trötta efter en relativt stressig dag, Tack underbara Cathrine för att du lånar ut Quickie till mig!