…japp det är mina hundar just nu, jag startade dagen på So-Su BK med träning och promenad med Vidar och Pia, vi tragglar på med fjärr och vittring som är dom två mest ostabila momenten, men jag börjar se ljus i tunneln när det gäller båda momenten, det är klart dom funkar, men dom kan båda bli bättre. Vidar fokuserade på rutan, apportering och språngmarscher med Koala och Pia kom med lite bra nya infallsvinklar på hur Vidar kunde gå vidare, ibland är det ingen hit att försöka vara ens sambos coach, det blir lätt så att jag slutar i en ganska irriterad ton…

Ikväll är det Grunder för tävlingshunden och en grupp unghundar i blandade åldrar. Ska nog passa på at köra ett pass till ikväll när jag ändå har fällt in alla hundrummen, mera fjärr och mer vittring på schemat – hjärntvätt är det som gäller!