Välkommen att hyra vår träningslokal för egen träning!

Träningslokalen ligger på övervåningen på hundsimmet i Haninge och underlaget är en tjock filtmatta, storleken på träningsytan är ca 55 kvm. Lokalen är perfekt för detaljträning i lydnad, brukslydnad, freestyle, mm mm samt Nosework och Rally! 

Här finns träningssaker att låna såsom apporter, konor, bollar, targets, pall mm. 

Om du tränar Nosework måste dofterna vara i behållare, detta för att inte hela rummet ska bli kontaminerat. 

Det finns ett litet fik intill där du kan köpa fika till dig själv, lite träningsgodis till hunden mm. Det du vill ha swishar du till oss, självservering! 

För att träna i våran lokal köper du ett träningskort. 10 gånger 750:-  (75:- per timme)
Varje tillfälle du bokar är 1 timme lång. Ni kan vara max tre personer som delar på ett kort, men kortet ska stå på endast en person och det ska endast användas en inloggning per kort på Timecenter.

Nästa vecka (47) tränar du gratis i lokalen, så kan du provträna och se hur det känns innan du köper ett kort för tillfället finns det 7 tider kvar för bokning under den veckan. Är man två personer kan man hyra två timmar och träna ihop. Är man tre kan man hyra tre timmar osv. nu under gratisperioden. När man betalar kan man självklart hyra så länge man önskar! 

För att köpa ett träningskort swishar du 750:- till Ego Dog´s AB swish nr: 123 66 88 394
Märk betalningen med “Träningslokal” Så fort du har betalat kan du börja boka träningstider i vår bokningskalender som du hittar här: www.timecenter.com/egodogs/