Komsi komsi små valpar, men inga valpar är redo att komma ut än… är ni blyga? Kom ut i världen nu så vi får se er alla små underverk! Vi väntar och väntar, tar temp och kolla valpningstecken, tempen bollar upp och ner och det känns skönt att man har ett gäng veteraner i ryggen som man kan fråga och fråga och fråga… Inge Marie på MDM, Lena Johansson och Jaanna på Cartier Monzerat… det känns mer än tryggt!

I fårhagen har det därimot blivit tillök, fyra lamm har kommit och minst två tackor till är på gång. Varje morgon när jag åker ut är det som julafton, har det kommit någon mer, hur ser den ut, har allt gått bra?? Frågorna är många, men än så länge inga fler lamm, vi är helt enkelt i väntans tider!

En del av träningsytan, invarderad av rätt mycket grejer från invigningen

En del av träningsytan, invarderad av rätt mycket grejer från invigningen

 I morse var jag uppe innan tuppen, ut till fåren innan jag skulle möta länsstyrelsen som skulle besiktiga dagiset, jag fick MYCKET VÄL GODKÄNT! KUL; KUL!!!! Så nu är vi good to go! På måndag öppnar vi, känns både roligt men ändå lite pirrigt, jag har tränat en del i lokalen, och jag kan faktiskt inte förstå det än, att jag har en helt egen träningslokal, ganska galet faktiskt!

Jag är ute efter en lydnadsgrupp att gå med i, här i krokarna, som också har höga mål och tränar för tävling, och tränar minst en dag i veckan, jag har försökt dra ihop träningsgrupper men det vill sig aldrig riktigt som jag vill, så om ni är ett gäng som tränar, dagtid eller nån kväll i veckan skulle jag och Plätt mer än gärna haka på, hjälpa andra och få låna era ögon… nä, nu måste jag börja rota i mailboxen, den är sprängfylld, den har inte gåtts igenom ordentligt på två dagar… bara sätta igång!