Som vanligt är en lugn blogg oftast ett tecken på att det är fullt upp. Och ja jag vet, det är ju då jag borde blogga om allt roligt som far omkring mig. Jag har lagt ut nya kurser för Mars, alla februarikurser är fullsatta. Det finns en plats kvar på kursen i Fritt Följ i mars, en efterlängtad kurs. Sen finns det Valp och grundkurs, unghundskurs för er som gått valpkurs och sen vardagslydnadskurs. Hoppas du hittar något som passar dig och din hund. Som vanligt ligger alla kurser på kurssidan.

Ja och vi sitter som på nålar här hemma, Yeba har anlänt (min fodertik) och vi hoppas på valpar om inte allt för länge. Jag har sett för mig rätt säkra dräktighetstecken som rosa tuttar, slemflytning och en extrem hunger. I helgen ska vi inreda kontoret till valprum, valplådan ska upp, och valphagen hittas bland allt efter flytten.

Nästa vecka är fullspäckad och nu går jag tillbaka till jobbet som vanligt efter en lång och väldigt mysig mammaledighet. Nästa vecka startar tre nya kurser, jag har ett gäng privatelever bokade, lite egna träningar i hundhallen och ridhus och en reklampinspelning.