Ett av årets lamm

Ett av årets lamm

Nu har jag varit duktig, anmält till tre lydnadstävlingar, ett anlagsprov i vallning för tre av ungrarna och idag ska jag leta ett MH till Koala. Ttränade lydnad igår kväll, och jag börjar få väldigt fin helhet i friaföljet, allt studs är som bortblåst, nu jobbar vi på helt om marsch i språng och och höger om halt, dom är svåra att få riktigt fina! Men det tar sig, fick hjälp av Julia att lägga ut apporterna och fröken har börjar förstå helheten i det momentet också. Fjärren är jag så jäkla nöjd med! Kul när man får bra resultat i träningen! För dig som är träningssugen finns det en plats kvar på lydnadshelgen nu i maj, endast 900:- kursen är två halvdagar, lördag och söndag i Tyresö, klass I & II. Mer info finns HÄR

Nu ska jag åka över till Fåren och ge vatten, skönt att dom är släppta på bete nu, det är mindre jobb med allt matande och man kan bara åka ut en stund och sitta och titta på lammisarna på bergsknallen.