Renoveringen av hundsimmet är i full gång, behandlingsrummet målas nu om och hela fronten på stora bassängen byts ut. Den är även tömd och ska slipas och det ska torkas under, och ramen målas om. Fullt upp med andra ord! Om du funderar på att börja simma din hund så har vi gjort ett toppenbra erbjudande så här i startgroparna när vi nyöppnar verksamheten.

Boka sim med instruktör och få lika många tider du bokar på vibben gratis!!!
Köp ett 10 ggr simkort (självsimmare) och få 5 ggr gratis på vibben!!!
Köp ett 20 ggr simkort (självsimmare) och få 10 ggr gratis på vibben!!!

Om du aldrig andvänt vibben tidigare får du även en gratis intro genomgång med instruktör!!!

Missa inte att fylla på ditt simkort eller kom igång med simningen, om du undrar mer om simning och om det skulle passa din hund så kan du maila oss på haningehundhalsa@gmail.com

Missa inte heller att få möjligheten att kolla upp din hund hos sjukgymnast, Anna Nähl (fd Holmgren) kommer till oss den 4 september på Haningehundhalsa. Mer info om det finns på hemsidan. Toppenbra inför höstens tävlingssäsong att göra en check på hunden.

www.haningehundhalsa.se

Gällande mina privatlektioner prövar jag ett nytt bokningssystem, det gamla med mail var lite väl old-fashion och tar sån tid. Hoppas det här ska funka bra, jag ska testa iaf. Så om du vill boka lektioner för mig så går du in på www.timecenter.com/egodogs och bokar där, supersmidigt (hoppas jag) Det ligger redan lite lektioner uppe, men mer kommer efter min semester. Först till kvarn som vanligt.