Ja vad ska man säga, vi gjorde en vansinnesfärd igår jag och Elin. Elin jobbade kväll på lördagen, och sov två timmar och jag la mig på lördagen ihop med Debbie vid 21.00 och gick upp 02.00, sedan kl 03.00 rullade bilen mot Växjö för att möta upp Johanna och Kerstin! Totalt körde vi 110 mil på en dag. Från vårt Team hade vi 3 tikar och 1 hane med oss anmälda. Hur det gick för vår pojke Dell är en historia för sig, hunden hade tydligen inget huvud och fick sitt första VG, ska man skratta eller gråta? Men men, domaren dömer och domaren kompenserade “mig” med råge! Totalt 19 pumi anmälda, 3 tikar fick CK, alla dom tre var från mig, två har jag fött upp själv, och en är vår fina import Zanza.

Exa BIS 2 ransäterBIR igår blev SE UCH Ego Dog´s Amazing And Exclusice. En tik som nästan alltid står sig i konkurrens, hon har i bagaget 13 CK, 5 Cacib, 7 BIR varav 1 på special och då även BIS 2, och två r-cacib. Ingen dålig meritlista. Hon tävlar även agility och har ett gäng “pinnar” samt har även titeln i RLDN i rally. Grattis matte Johanna som visar och tränar “Exa” som hon kallas så fint!

 

zanza 15 månader

 

 

 

 

 

2:a bästa tik med Cert blev vår import Cseresznyéskerti-Csalfa Zanza, som på 5 utställningar har fått 4 cert och 4 CK och hon blev också bästa tik på specialen i Vreta kloser i sommras. En riktig pärla, hon är även den tik vi planerar valpar på här näst i kenneln. Hon tränas och visas av delägaren Elin Berglund.

 

Ego Dog´s Chloe the ChampOch till sist och tillika inte minst med yngst Ego Dog´s Chloe The Champ blev placerad som 3:a bästa tik blott 11 månader ung, den lilla pinglan har på tre utställningar tagit 1 BIR 9 månader ung på sin debut i somras, sen två placeringar i bästa tik med 2 r-cert. Domaren igår lovordade henne och hissade henne till skyarna, hon sa att hon skulle bli farlig när pälsen är klar och hon byggt på sig mer kropp, det tror vi också faktiskt! Hon har rivstartat sin karriär. “Tilda” som hon kallas bor hos Kerstin, men på utställningar visas hon av Johanna som också har Exa.

Vi kan alltså inte vara annat än nöjda med gårdagen! Och vilket härligt gäng vi är i Team Ego Dog´s, det är så fantastiskt roligt att ungås med er alla på utställningar och träningar!