Den utlovade tårtan till förstapristagaren!

Den utlovade tårtan till förstapristagaren!

Borde igentligen skicka ut PM till kurser som rullar igång snart, men jag drar på det en timme till… slösurfa kändes lite lättare just nu iaf. Vi hade som sagt träning med Team Ego Dog’s igår och jag fick tråkiga nyheter om at Linn och Samisa inte blir kvar i gruppen då hon ska flytta till Norge. Istället kommer Elin med Tindra (en valpköpare till mig) ta Linns plats i gruppen, all lycka till dig och din familj Linn! Du kommer vara saknad både som vän och träningskompis här i Sverige!

Vi som var på plats käkade tårta, planerade kvällens träning och sen körde vi på riktigt bra i två timmar! Det växlade mellan ösregn, dugg och uppehåll men var rätt varmt hela kvällen, det har varit ostadigt och udda väder hela veckan tycker jag! Vi löste världsproblem med inkallningen med ställande, rutan, ingångar och ovilja att fokusera på rätt saker, jag och Anna prövade en ny metod på Farans vittring (som ni skulle skratta åt om ni såg den, men jag tror på det stenhårt), Helena och Marion körde bebisträning med Storm (som snart inte får bli kallad bebis) och Vessla… japp, jag tycker vi alla ska få en klapp på axeln efter igår! På söndag ska vi träffas igen, då ska vi träningstävla 08.00… nu jäklar är vi på gång! Själv höll jag mig till dagens plan, det vart vallning med fokus på fulla hämt och fösning vi testade också på lite delning, men mina tröga invallade får är inte helt lätta att dela på. Efter vallningen körde jag hårda spår och sen blev det avslutningsvis lite lydnadsträning med fokus på detaljer…. Pungis var en mycket nöjd hund igår!

Ha en trevlig helg vänner, det ska vi ha, och du, om du undrar varför vi alla blir fetare och fetare är det för att vi kommer käka tårta för varje första pris vi plockar i gruppen…