Det går i perioder när jag tycker det är roligt att fota, nu är en sån period när det är kanon roligt! Alla bilder som jag lägger i bloggen är tagna av mig om dom inte är märkta av någon annan, och dessutom är samtliga bilder helt råa, dvs oretuscherade, inte för att jag tycker det är “fusk” utan för att jag inte vet hur man gör, så mina bilder kanske skulle kunna bli ännu bättre om jag visste hur jag skulle förstärka skärpan etc. Jag tog tre bilder igår som jag vart nöjd med lägger in dom sist i dagens inlägg, om du vill se dom större så klicka på bilderna.

Det som väntar i dag och i helgen är bland annat ett besök till Anna Holmgren på Haninge Hundhälsa, studentmottagning i Täby hos kusinen, vallning med Frida och gänget och freestyle /HTM träning och lite lydnad, ett besök i tungelsta… så helgen tycks bjuda på det mesta!