kursfestival norgeI sommar har jag blivit inbjuden av Siv Svendsen till att komma och hålla lydnadsläger i Norge under Siv och Marens kursfestival. Andra inbjudana instruktörer är Towa Lindh, Tobias Gustavsson och Jörgen Rörvik (förlåt Jörgen, hittar inte Norska bokstäver på datan). Man kan välja att gå för en av oss  instruktörer, två, tre eller alla, man kan gå med eller utan hund. Så ni som verkligen vill gå en utvecklande helg med er hund som siktar högt, missa inte kursfestivalen i Norge!

Och på begäran av Siv, tog jag mig (äntligen) tid att ladda upp filmen från lydnaden på Stora Stockholm där Plätt och jag vann, tog Caciob och fick SKK:s vandringspris i lydnad för bästa poängen under helgen, 291 poäng. Håll till godo, och ja fjärren är filmad uppochner, men det är ju inte alla hundar som kan göra fjärren i taket ( ;

Silver 3 årSen är jag faktisk bara tvungen att lägga in en söt bild på Ego Dog´s Amazing Silver Af Ydor, som fick fira sin 3 års dag igår med sin pumi syster Wilma och katten Märta, party party!!!

Trevlig helg!