Hundratals människor har hört av sig via telefon, sms, facebook och mail gällandes Csars bortgång. Jag är inte redo att skriva om det ännu, men vill ändå tacka er alla för ert fantastiska stöd, det tyder verkligen på att han är/var och kommer förbli en väldigt stor ikon inom hundvärlden, pumivärlden och inte minst bland freestylehundar som är satta på kartan. Men som sagt, när jag klarar av att skriva om det som hände blir det ett par rader här, men det dröjer nog ett tag till…

Det känns skönt att jag i alla fall har fullt upp, då har man inte riktigt tid att bryta ihop hela tiden, i helgen som var hade vi första träffen på spår-lägret för Tobias Gustavsson, Jens Karlsson och Jessica Åberg, kan bara kort och gott säga att kursen var helt outstanding, jag som aldrig riktigt har diggat spårarbete är nu frälst, på sin fjärde spårträning (i hela Plätts liv) går nu Plätt 10 meter rakt i spårkärnan på asfalt, en stekhet dag… det är helt fantastiskt! Tack alla för en helt grym helg! Ser verkligen fram emot uppföljningen i september. Jag har filmat Plätts spårarbete från helgen, ska se om jag kan få up ett litet klipp här. Ja kursen skilde sig verkligen från alla tidigare spårkurser jag gått!

En liten del av anläggningen på Högdalen där fåren ska bosätta sig!

En liten del av anläggningen på Högdalen där fåren ska bosätta sig!

Den här veckan är fullbokad med privatlektioner varje kväll, träning med lydnadsgruppen, en jobbintervju på fredag och vallanlagsprov på söndag. På lördag ska vi stängsla klart fårens nya hage och hoppas att jag även hinner flytta dom, vi får se vad tiden räcker till… kvällen ska nämligen också bjuda på kräftskiva för nära och kära. Fåren kommer flytta till Högdalens gård i Tyresö, där jag får fantastiska träningsmöjligheter på stora fält och i mindre plana fina hagar. Fårens nya bostad ligger bara 7 minuter från dagiset med bil, så det känns skönt att kunna åka mitt på dagen och fodra, vattna och träna en sväng på lunchen.