Pressenter med en tanke bakom är alltid finast! Det är Anna som gjort den fina apporten!

Pressenter med en tanke bakom är alltid finast! Det är Anna som gjort den fina apporten!

Träffade upp Teamet igår på klubben, bjöd på tårta och vart övveraskad med blommor och pressent! Tack gruppen, ni är fantastiska! Tränade lite egen hund också, gick inge vidare. Kände mig inte rikitgt med redan från början, och det är svårt att kräva att hunden ska vara vara på topp när man själv inte är det. Prövade i alla fall en vittring tävlingsmässigt igår, klockren… phuu! Det var skönt, en gång är ingen gång. Det hade känts jobbigt om det blivit en trend, men det verkar som om spökena i det  momentet flugit sin väg!

Jag undrar om det är mörkret i kombination med allt jobb som gör mig deppig? Jag har i alla fall bestämt att jag antagligen inte ska fira min födelsedag hemma, jag behöver en paus nu, så jag och Vidar planerar för att ta en hundfri vecka och stick iväg utomlands, det var länge sen jag reste till utlandet utan hund!

Ikväll ska Tira till en ny deratolog och prata kring henes medicinering som för övrigt fungerar men vi ska se om vi kan fasa ut någon av hennes tre medeciner. Efter veterinärbesöket är det kurs på schemat, en unghundskurs och efter det en privatlektion. I morgon är det öppenträning på Ridskolan för er som är sugna! Vi drar igång 19.00!