Ruff Love

Ruff Love

Lite feber och tjafs med en visdomstand… suck! Men här rullar det på som vanligt, igår fick Koala en ny frisyr, och prinsessan vart så fin! Valparna lever om, och jag längtar tills helgen då alla bebbar ska få komma ut i gröngräset.

Igårkväll höll jag freestyle och tävlingslydnadskurs, ikväll är det valpkurs och sedan en privatlektion. Det finns fortfarande öppenträningar kvar för året, dom har du väl inte missat? Alla datum läggs upp under kurser och dom kommade dagarna för öppenträning är 2:aMaj 18.30, 9:e Maj, 18.30.

I helgen som kommer ska jag och Katta stå i monter på hundens dag nere i Tyresö Centrum, göra reklam för hunddagiset och jag ska promota mina kurser lokalt. Annat roligt som händer i veckan är att jag ska på en invigning av en ny hundanläggning för friskvård på hund, och valpköpare kommer och myser med valparna.

Spårlägret jag anordnat är redan fullt, 10 ekipage fick jag ihop på tre dagar, ska bli så jäkla roligt! För den som är intresserad finns det möjlighet att vara åhörare och ta med sin egen hund, men inte få någon hjälp på plats med din hund, detta för endast 1000:- per helg, inkl boende, mat och kurs. maila mig då på emma@k9world.se lärare är Tobias Gustavsson och Jens Karlsson som precis utkommit med sin bok “Spårhunden och lukterna”

Njut av vår(sommar)vädret vänner!