Det kom rätt mycket snö senaste dygnet, alla som har ett fönster har ju upptäckt det om inte så är ni väl väl informerade kring väderleken via Facebook…

Vi var förberedda, köpt en fyrhjuling och plog som kunde monteras fram, det är väl inga problem, nja det borde inte vara några problem om det bara inte var för den där yttepytte detaljen “Debbie”

Jag var tvungen att åka och besiktiga bilen idag för att inte få körförbud i morgon, och det vore trevligt att komma fram till tävlingen utan att bli stoppad av farbror blå. Sagt och gjort tog Vidar Debbie, hundar och tänkte börja montera plogen så vi fick någon stans att träna inför morgondagens lydnadstävling. Men det var ju inte helt lätt, Debbie är som en tvåbent valp ska vara KRÄVANDE! Matas, byta blöja, underhållas etc etc.

Det gick alltså inte jätte fort för Vidar, jag kom hem. Tog lilla D och Vidar kunde nu fortsätta monteringen av plogen utan vild bebi, nu hade han istället två galna lydnadsfreaks som stod och trampade bredvid sugna på att träna… Känn dig inte stressad älskling!

Debbie ledsen, soppa torsk i fyrhulingen, måste tanka, tanklocket frusit, Vidar plogar upp en träningsplan, det börjat bli mörkt, Debbie ledsen, Debbie vill gå in, planen äntligen ordnad, bäcksvart ute, Debbie ledsen, Emma går in med Debbie, Marion Åker hem…. Träning utebliven!

Tack världens bästa Vidar för att du alltid ställer upp! Håll tummarna för att “Speed Freak” aka Plätt kan sina moment utan träning idag, träningen idag hade nog bara varit för min egen del, det hunden kunde igår kan den imorgon också!

Nu blir det soffhäng, samling 07.00 på andra sidan stan, upp kl 04.30!

20121130-162435.jpg