Snart så… vänta ni bara, inom sinom tid kommer man kunna se en bild på mig självaste Emma Willblad när man slår upp ordet produktiv på Wikipedia… Idag har det varit en sån där kanon dag, en sån där dag som man önskade att alla dagar vore, jag har uttnyttjat dygnets alla minuter till att göra “saker som gör själen och huvdet på bättre humör” grejer… Upp med tuppen, rasta odjur, dricka kaffe, sen till läkaren och efter det köra Vidar till Vendelsö, hem ordna med allt jäkla pappersarbete och kontorsjobb som bara måste göras och som ligger på hög, utöver det fick jag även till ett annat nice “vid sidan av” jobb som förhoppningsvis kommer gynna företaget inom kort… Ja det blir ju rätt mycket jobb nu när man ska avveckla något gammalt och dra igång något på ny kula. Ja det är ju inte på helt ny kula men det är ändå en hel del saker som måste till för att få det nya att rulla.

Efter allt det for jag till Brkshundsklubben och skulle träna, men tji fick jag… inte en fläck plogad, så det fick bli till att träna på en parkering. Tränade Plätt och sen åkte bilen mot krusboda, där blev det fika och klipp av Yeba, min fodertik. Hämta hundar hos mamma och nu sitter jag här, nöjd och på bra humör! I morgon står det inget i min kalender, men jag brukar vara duktig på att fylla tiden ändå, på söndag ska jag och Stefan ordna med allt nytt som ska upp på hemsidan och sen har jag faktiskt bokat in mig på kontinuerlig ridhusträning en dag i veckan eftersom det suger med all snö i hundträningssyfte… Får avsluta dagens blogg med en hund som ger mig så jäkla mycket gråa hår! Bimbo Alias “Envis”… hon blir nio nu i januari, hade det inte varit för att det är hon som gör mig trygg när jag är ute och går hade hon fått flytta för länge sen, haha gammel haggan, det som inte dödar härdar, då är jag härdad som fan med tanke på att vi levt ihop sen jag var 15 år!