Japp idag flyttar Sixten, väldigt roligt men lite jobbigt på samma gång, det är bara för att jag är lite Ego jag känner så, han har ju bott här 3 veckor längre än alla andra valpar och flängt med runt. Men jag vet att han kommer få det kanon hos Linda, Linda har redan en pumi hane som heter Eskil, dom tävlar Elit lydnad och har startat i brukset. Sixten ska väl antagligen gå i samma fotspår fast med mer satsning på bruks sidan. Han kommer passa ypperligt som träningshund, samtliga valpar har STOR kamplust, är väldigt sociala och trygga bland främmande människor, är frammåt och vill umgås med nya hundar och alla visar stort intresse för mat. Detta gör ju att alla har en väldigt fin plattform att utgå ifrån när dom ska starta sin träning.

Två av valparna får jag ju följa varje vecka på min valpkurs, Tindra och Silver, det går väldigt bra för båda två, det är mycket hantering och passivitet på mina valpkurser, sånt som många (pumiägare bland annat) glömmer och träna, dom tränar lite roligare saker och sen får många problem…. men som sagt, det går kanon! Tindra och Silver är samma skrot och korn, glada och framåt men jäklar i min lilla låda, det finns resurser!

Vi har tränat på flitigt i veckan, mest freestyle faktiskt. I morgon ska Plättan och jag uppträda på invigningen av årets SM i lydnad och agility, det ska bli kul, det var ett bra tag sen nu vi stog på scen! Ska även bli skit skoj att se alla duktiga SM ekipage tävla, kanske stärka sin egen målbild en aning?

Hej och hå, här kan jag inte sitta längre! Ha en fin dag, det ska vi ha!