Ulla och Olliver tränar Sitt fint

Ulla och Olliver tränar Sitt fint

Japp sista öppenträningen för terminen igårkväll, och det var 13 ekipage som dök upp och ville träna. Jag hade byggt en liten samarbetsbana som ekipagen skulle ta sig runt med sina hundar och vilket samarbete! Det var en fröjd att se alla kämpa sig igenom banan och med så fokuserade hundar, många som kommer på öppenträningen är privatelever till mig som behöver träna mer bland andra hundar, få störning och nöta hundmöten, men det är även valpköpare och träningssugna ekipage från en del gruppkurser. Ni får hålla utkik på hemsidan för öppenträning i höst.

Då kan jag passa på att ställa lite frågor till er som går på öppenträningen.
Är 19.00 en bra tid?
Saknar du något på öppenträningen i upplägget?
Tycker du att en gång i veckan är bra?
Tacksam om jag får lite feedback på det.

Och du, du har väl inte missat att alla kurser och läger samt bilder från en del av mina kurser ligger som en grupp på Facebook, gå med du också, på facebook heter jag “Ego Dog’s By Emma Willblad” Jag ska ändra namnet här på hemsidan också och det ska upp en ny banner (Stefan *blink blink*), så alla kurser, min kennel och dagiset kommer gå under ett enda stor samlingsnamn Ego Dog’s.

Ikväll är det första tillfället för vår lydnadsgrupp, kvällen kommer gå åt till att inventera vad vi har och vad ekipagen ska prioritera att träna tills vi ses nästa gång. Vidar har köpt en videokamera, den kommer användas flitigt till träningsgruppen. Ska bara hitta ett sätt man kan lägga ut filmer på nätet som inte blir offentliga för alla.

Jag håller på att jobba av så mycket som jag bara hinner och kan, och jag ligger bra till…. 3 dagar kvar tills semester!