Tack snälla ni för att bi ville lämna lite avtryck här i bloggen! Det är så mycket roligare att skriva när man vet vem som läser! Jag ska även kila in på era sidor framöver när det finns en lugn stund här hemma. Så återigen tusen tack för kommentarerna!

Idag tog jag med två hundar ur min kull (mina två foderhundar) för röntgen hos Audell. Höfterna såg fina ut på båda tyckte han, men armbågarna fanns det små avvikelser på. Vi väntar och ser vad SKK har att säga om detta innan jag tar ut något i förskott.

Audell hittade även en övergångskota i ryggen på Silver, det har jag aldrig förr hört talas om, men det kanske inte heller är någon som är öppen med sånt? Eftersom det Inte är någon officiell avläsning. Så skulle inte jag skriva om det skulle ni aldrig få veta det… Jag måste läsa på mer om det här innan jag uttalar mig mer om det, har alldeles för lite kunskap om det området känner jag. Audell i alla fall att det var högst troligt att Silver själv aldrig märker av det och det är för mig det viktigaste. Mycket att ta in på en och samma kväll, jag tror jag sover på saken!

20121022-230942.jpg

Snodde bilden från Marions FB som också var med och röntgade sin hund.