Jag har knappt hunnit hämta mig från årets kennelläger, jag kom hem sent igår. Och jag har svårt att välja vad jag skriva om. Så många nya minnen, intryck, upplevelser, skratt och så klart det bästa av allt. att få umgås med sina valpköpare och deras hundar. Dom är fantastiska med sina hundar!

zanza 15 månader

Zanza

I år hade vi lagt kennellägret ihop med vår specialutställning, så lördagen drog igång med utställning och solen stekte… (jag är en kräfta efter den här helgen, totalt sönderbränd…) Skönt att det inte var träning på schemat på lördagen, det räckte med utställningen som aktivitet för hundarna, dom var ändå rätt möra på kvällen. Och vilka fantastiska resultat, jag är så glad och jag har knappt tagit in vad som faktiskt hände. Våran import Zanza gick och blev BIM med Cert bland massvis av bra tikar (20 stycken) endast 15 månader ung, och hennes andra utställning. Elin som hon bor hos och visas av visade hennes å snyggt att jag fick gåshud! Det var en fröjd att se! Och när domaren plockade ut henne som bästa tik började både jag och Lena (på Mariell De Marque) att böla bakom solglasögonen! Nä, det tar nog ett par dagar att smälta det, det var stort för en ungersk specialdomare, dom inte är en allaround, utan han dömer endast dom ungerska raserna.

 

 

 

dell svkfur 2015

Dell

Fler resultat från vårt Team var att Cathy  och Cooper från C kullen blev BIR & BIM valpar, Cathy slog också till och blev BIS 2 valp! Johanna visade sedan även Chloe och Cathy i parklass och vinner BIS med dom, helt fantastiskt! Casey och Chloe fick inget HP, Casey har bara en kula för tillfället och Chloe behöver mer ringträning. Vi får se vad det blir med tiden, men klart att jag tyckte dom ändå var finast i hela världen! Så klart! Sedan visade jag min helt fantastiska (ja jag tycker alla mina hundar är fantastiska) Dell, han placerade sig som 4:e bästa hane bland 18 hanar med CK och det känner jag mig nöjd med, med tanke på hur lite vi ringtränat och att det är heltidsjobb med att få han att hålla ihop i ringen, det blir lätt både galopp och rodeo, men i lördags sprang han på väldigt fint.

4 av 5 valpar från C kullen, efter Yeba och Aramis. Från vänster Cathy, Chloe, Casey och Cooper!

4 av 5 valpar från C kullen, efter Yeba och Aramis. Från vänster Cathy, Chloe, Casey och Cooper!

Avslutar dagens blogg med ett fint foto på dom 4 av 5 valparna från C kullen som var på plats, tack för att ni kom. Det är halva grejen med att föda upp, att få se vad det blir och kan få möjlighet till uppföljning, det är guld värt! Och Kerstin, du ska ha en guldstjärna som visade Chloe, som aldrig förr har visat hund på utställning innan! Men nån gång ska vara den första!

Jag ska skriva mer om helgen, då lägret fortsatte på lördagskvällen och söndagen med massa aktiviteter och träning. Men nu måste jag åka och hämta barn på dagis, så det får bli till nästa gång! Hej så länge från en superglad Emma!