Alla valpar har ju som ni vet flyttat, alla utom 1. Och han är helt underbar. Han måste flytta nu, annars kan jag inte sälja honom (och då flyttar min sambo, eller han säger det iaf…

Lilla valpen vi har kvar heter Collin och han är av rasen pumi, han blir 12 veckor nu på fredag och han är så jäkla enkel som hund. Helt okomplicerad! Lätt att ha med, lätt att ha hemma och lätt med hundar och folk, ja sådär superenkel, så där enkel som man inte trodde valpar kunde vara. Han är ingen fjant, bara väldigt anpassningsbar.

Jag söker ett hem åt Collin hos någon hundnörd, jag vill att han ska få leva fullt ut, få träna diverse grenar och få hänga med på bus och aktiviteter. Ett hem där han få komma till sin rätt som arbetande ras. Kanske Agility, kanske lydnad, kanske bruks. Vad det är, är oväsentligt…

Vi som uppfödare erbjuder full support, med träningsträffar och klippning om du vill ha det. Vi är ett sammansvetsat kennelgäng som träffas titt som tätt och tränar ihop.

Jag måste sälja han nu nu nu nu!!!! Mitt hjärta håller på att förälska sig i honom, han är bara en så fin hund, väldigt lätt att älska och ta sig till!  Collin bajsar numera utomhus, han är van att åka bil, han har träffat hundar och folk. Han är med på nästan allt vi gör här hemma. Han har också väldigt fin jakt och kamplust och är ett riktigt matfreak!

(En dold talang han har är att han spelar på Debbies piano när han får tråkigt, men det kanske inte är meriterande??)

Om du vill veta mer om Collin berättar jag gärna, maila mig på info@kennel.egodogs.se