Gruppfoto på dom som gick med hund i helgen! Foto Johanna S

Gruppfoto på dom som gick med hund i helgen! Foto Johanna S

Vi har haft två helt fantastiska dagar i Norberg, det har nämligen varit årets pumiträff nu i helgen. Vi var ca 25 pumi på plats och 30 personer, Vidar lagade nästan all mat med hjälp av mig som sprang mellan köket och aktiviteterna. Lena (farmor till A-kullen) var på plats och demonstrerade klippning steg för steg, och gud vad alla vart fina efter klippningen! Bra jobbat gänget!

Vi hann även med att träna lite freestyle, prova på rally lydnad, köra pumirace som Katta vann med båda sina hundar i både valpklassen och klassen för dom lite äldre hundarna, vad är det Katta gör? Tränar hon hemma inför varje års pumirace? Så den fortfarande stående segraren verkar svårslagen faktiskt!

Jag och fyra valpar från min kull

Jag och fyra valpar från min kull

Fyra av “mina” valpar var på plats och min fodertik Yeba, det känns helt fantastiskt bra med er alla, valparna och Yeba är så välskötta, ni så ambitiösa och det var jätte trevligt att få umgås lite med er alla och era valpar! Ni gör ett fantastiskt jobb med samtliga, hoppas ni känner att jag uppskattar ert engagemang med dom!

Vi har grillat, skrattat, tränat, promenerat, klippt hundar och fikat! En väldigt trevlig helg är slut, och även jag känner mig rätt slut! Men det är bara ladda om batterierna, ikväll är det första gångerna med hund på både valpkursen och vardagslydnadskursen som jag drog igång förra veckan.

Ego Dog's Amazing And Exclusive 4,5 månad

Ego Dog's Amazing And Exclusive 4,5 månad

Jag har ju slarvat bort min kamera, så ni som har fotat får gärna dela med er, skicka dom på emma@k9world.se så blir jag jätte glad!