Igår vek vi ihop alla dagisboxar för första gången, och hade teorilektion på årets sista valpkurs, det blir totalt den sjätte gruppen valpar i år jag får äran att hjälpa och guida genom den första tiden. En jätte mysig grupp och väldigt blandade hundar som vanligt i valpgrupper, Podengo, Ridgeback, Pumi, Setter, Havanais och Tollare! En salig blandning, men det är även det som gör det så skoj med valpkurser! Gruppen fick med sig tre viktiga läxor hem, klicka in valparna, leka på nya platser utomhus och “parkera” valparna när dom går upp för mycket i varv, dvs försöka hitta AV-knappen! Nu har dom att göra i en vecka och det ska bli roligt att träffa alla valparna nästa vecka som inte var med igår på teorilektionen.

Till helgen tar jag med mig Koala och drar ner till Växjö för att ställa ut, ska passa på att umgås lite med Eike vilket var ett bra tag sen nu faktiskt, på söndagen är det lydnadstävling igen, måste få till minst två bra träningspass till innnan jag åker, sen är det antagligen bara bra med en liten paus på två dagar för Miss Plätt! Det är Team Tävling vilket betyder att alla som har tävlingsklara hundar ska tävla, på söndag startar Helena och Bandit, Vidar och Koala, Jag och Plätt samt Julia och Ajax! Alla andra i Teamet är självklart med och hejjar och peppar och stöttar, ser fram emot helgen!

Vill avsluta med att grattulera Helena Matilla på Karvakorvan kennel i finland som i helgen tog BIR valp bland sex andra pumivalpar med våra egenuppfödda Ego Dog’s Amazing Girl som till vardags går under namnet “Ilo”. Grattis grattis, vi är superstolta och glada! Får tyvär inte upp någon bild här just nu, men kolla in vår grupp på Facebook Ego Dog’s pumikennel, där ligger en bild på fina Ilo!