I dag har jag och Plätt debuterat i elitlydnad på Haninge BK. Detta gjorde min prinsessa med bravur! Som vanligt har Plätt otroligt hög arbetsmoral och kompenserade mina dåliga nerver med att hålla ihop under hela programmet. Den hunden slutar aldrig att förvåna mig, hon gör allt man ber henne om. Självklart finns det alltid saker som kan bli bättre, men vad gör det när hunden bara är två år gammal? Vad skulle vi annars träna på sen?

Sittande i grupp: 9 – trampar
Platsliggande: 9 – vrider sig
Fritt följ: 8 – (flirtar med publiken 🙂 )
Dumrutan: 9 – gör en halt i ett hörn
Inkallning: 9
Rutan: 8 – flera kommandon
Apportdirigering: 7,5 – strul vid konskick
Hopp-metallapport: 10
Vittring: 9
Fjärrdirigering: 9 – (lyxproblem – flyttar sig lite bakåt 🙂 )

279,5 p, ett 1:a pris, en 2:a placering och en väldigt nöjd och glad matte.

Vidar och Bimbo debuterade också i dag. Bimbo blev påhoppad precis innan sin start. Alltid tråkigt när folk inte har koll på sina hundar. Det blev en dålig uppladdning och poäng därefter, men de tar nya tag och kommer igen.

Mina fantastiska vänner och träningskompisar var också på plats och stöttade, hejade och tävlade. Helena och Bandit slog till med 1:a pris och vinst i klass 1, även de på sin debut. Hack i häl kom Linn med Samisa, med helt otroliga poäng klarade de sig trots en nolla på hoppet.

Som grädde på moset var Carin och ställde ut vår vackra Yeba i dag och slog till med BIR, HP och grupp-2:a! Grattis grattis, Carin!

Det blev en fin kick-off på vår semester. Nu blir det bloggfritt ett par dagar.