Jag är fortfarande inte frisk… min förbannade huvudvärk har hållt i sig i snart två veckor, det drar ner en aning på tempot men inte mycket, men skit i det! Här händer det roliga saker i alla fall, mer om det i morgon…
I morgon är det ridhusträning, jag ska ta med mig Marions röst när jag tränar Plätt då… lugn Emma, var bara lugn! På vägen till ska jag hämta Helena och senare på kvällen ska jag få lite teknisk hjälp av Stefan (hörde rykten om att man skulle få kaffe också)

Det är mycket just nu, väldigt mycket och jag vet inte riktigt vart jag ska börja, nästa helg flyger vi ner till Danmark och parar, ska bli så spännande, Quickie tar sitt löp med ro och jag tror det här kommer gå kanon, Cathrine parade på dygn 12 förra gången hon parades och det var ord och inga visor, hon verk ut sig och stod helt stilla (lite slampvarning på Q) utan att va dum mot hanen, lättparad med andra ord. Det känns ju skönt att Iben (Ydors delägare) är på plats också, hon har parat mycket hundar, och som sagt erfarenhet kan inte mäta sig med kunskap från böcker…

Nä nu ska jag inte fastna vid datan, måste sparka mig själv i arslet och få lite fart på det här nu!