Japp vi har överlevt midsommar, hunnit med både partaj, pizzaätande och hundträning! Och innan jag börjar prata om annat vill jag lägga in en blänkare om att jag nu har lagt upp nya tider för privatlektioner, om du vill komma till dom bokningsbara tiderna tryck här
Som vanligt går tiderna åt väldigt fort, så för en garanterad tid boka så snart som möjligt.

Nu tränar vi för fullt inför nästa helgs kommande lydnadstävlingar, det är dubbeltävling på Nynäs BK, skärdgårdscupen. Brukar vara en jätte mysig tävling, lotter, grillning mm. Vi är inte bara anmälda individuellt, utan även i lag, självklart tävlar vi med Team Ego Dog’s! Jag, Helena och Vidar!

Vi tog en promenad ner till klubben igår em jag och Vidar, Vidar tränade Koala och Bim och jag körde Plätt. Jag bröt ner både FF, inkallningen, rutan och gå-rutan. Det känns som att vi kom frammåt i samtliga moment, när man kommit en bra bit i sin hundträning så är det så små nyanser av förändringar man tittar på i moementet, det kan vara tex aktivitetsnivån, hundens attityd, vad hunden igentligen tänker fast den utför det vi ber den om, det jag tittade extra mycket på igår bland annat när vi tränade rutan var att hon verkligen bara skulle ha en sak i taget i huvudet, först konan, sen rutan, och som sagt jag är nöjd med utvecklingen just nu. Vidar har bland annat fått till ett så jäkla snyggt ställande på Koala, är lite imponerad faktiskt, det hägarar tävling för dom också inom kort!

Hittade ett MH till Koala idag, inte en dag för sent, men alla mina helger har varit uppbokade på annat håll, men nu hoppas jag att vi kommer på det här MH:t i augusti… Fröken är också anmäld till en off utställning i Köping nästa månad.

För er som är träningssugna så har jag öppenträning i morgon 19.00-20.00, och som vanligt är träningen på ängen intill Tyresö Ridskola. Välkomna!