Trots att det öser ner med ny snö utanför så känns det fantastiskt att ha en egen lokal att hålla kurs i, efter väldigt många år med trotsande av snö och kyla är man rätt less på att stå ute i alla dessa typer av hundväder.

Den här veckan drog jag igång en ny grupp med valpar och det ska bli kanonroligt att få hjälpa dom med sin träning, nästa vecka startar fyra nya kurser till, fritt följ, tricks kurs och unghundskurs. Det var välbehövligt med nya kursstarter, jag har fått kurs abstinens med en månad utan kursande, men det är bra då är man lite extra peppad som instruktör.

Det ser ut att lösa sig på boende fronten för oss i alla fall, men man ska inte ropa hej förens båten är i hamn, inga kontrakt är skrivna men vi har fått fatt i ett hus också på Gudö med ännu störra tomt på femtusen kvadrat meter och med möjlighet till att ha fåren hemma på tomten då det finns ett stall, håll tummarna för att allt går som vi vill med det!

Idag kom även mina fårfällar från tranås beredning, ska hämta ut dom ikväll, roligt med så blandade färger på plädarna i år, vitt, creme och brunt, känns nästan lite som att få öppna en pressent till sig själv när man packar upp dom! Jag ska fota dom och lägga ut här, det kommer finnas möjlighet till att köpa om ni är sugna, men som sagt, pris och bilder kommer.