Första familjefotot!

Första familjefotot!

Idag har vi varit och hämtat Yeba, den lilla sötpajen! Kavat, frammåt, glad och käck! Hon är nu hemma hos sina nya fodervärds familj Carin och Hasse, och jag önskar dom all lycka till, jag hoppas jag får telefon rapport i morgon om hur det har gått över natten, jag har idag fått SMS om att allt än så länge gått smärtfritt första dagen i nya hemmet. Carin och Hasse bor i samma kommun och jag tycker det är guld värt att ha sina fodervärdar så nära, då kan man hjälpa, stötta, klippa, passa, och lära känna hunden. Ni som kanske har missat det så har Yeba fått en egen sida här på hemsidan, kika in under “fyrbenta”. Mer om Yeba kommer, nu ska hon i lugn och ro få boa in sig i sin nya flock och lära känna den andra hunden i familjen.

Tack Camilla för förtroendet!