Dags för en sommartävling här i bloggen! Nu har du chans att vinna 20% rabatt på Tuggmästarens sortiment när du gör en beställning! Dom har jätte stort utbud och många av mina hundars favoriter finns där, både godis och tugg! Det bästa av allt med tuggmästaren är deras otroligt (och då menar jag otroligt) snabba leveranser, oftast får jag mina produkter på ett dygn.

Jag kommer att dra 3 vinnare. Och det är jätte lätt att tävla! Klicka på Tuggmästarens loggo nedan, kolla under nyheter (det finns ju hur mycket som helst att kika på, på deras sida så glöm inte att komma tillbaka hit) sen lämnar du en kommentar här på min blogg om vilken du tror skulle kunna bli din hunds favorit av nyheterna som Tuggmästaren lagt ut. Glöm inte att lämna din e-post adress så jag kan få fatt i dig!

tuggmastaren.se_rgb_slogan

*20% rabatt gäller inte på färdiga redan rabatterade paket/varor eller fyndvaror.

 

Lycka till!