Snart helg igen, herre gud vad dagarna går om varandra! Möten, kurser veterinär besök, hundträningar och allt “annat” man ska hinna, det överlappar varandra i en enda lång dag istället för en vecka känns det som just nu. Phuu! Ikväll får jag hoppa över Team träningen då jag ska till Anna Holmgren med Tira och Bimbo, Tira ska få sig en genomgång och Bimbo behandlas för sin L7S1 som blivit värre senaste tiden. Det är även därför vi sprungit hos vetten, nu får Bimbo en fyra veckor lång behandling av cartrophen som är inflamationshämmande, vi får hoppas att det gör någon effekt på tant Bim.

Men alla andra i teamet skulle vara på plats ändå, vi är många från träningsgruppen som ska tävla om två veckor, mycket som ska finslipas, kommenderingsträning, platsliggningar och diverse annat man behöver hjälp med innan tävling – det är då det är guld värt att ha en träningsgrupp!

Jag måste även hinna med lite bad och klipp av hundar, packa och  (hur ska jag hinna med allt det?) för i morgon sticker vi till Norrköping för Special på pumifronten, ska bli kalas trevligt att träffa alla goa pumifantaster! Jag och Vidar tar med oss Silver, Tindra, Koala och Yeba… hoppas vi får med oss en fin skörd hem också!