Öppenträningen ikväll! Klockan 18.30-19.30, vi kommer vara två instruktörer på plats för att ge er all den hjälp ni behöver/vill ha. Öppenträningen kostar 100:- , ingen föranmälan. Välj mellan att få kommendering i tävlingslydnaden eller hjälp med momentträning/vardagslydnadsträning.

Annars är det ett sjukt tempo just nu, idag ska jag åka och hämta grindar till hundrummen, badrum och kök är snart färdigkaklat, golvet är lagt, nu är siktet på tak i köket och hundrum…. ja jag har lite magsår, och jag mår illa av tanken av att det ska in folk där i helgen, öppet hus på fredag för blivande dagishundar och invigningsfest på lördag. Det är rätt mycket kvar, men jag älskar vårt gäng vi jobbar i, alla är possitiva och alla gör sitt absoluta bästa!

I helgen kom Lina och Snickartrollet och hjälpte till hela lördagen, Lillian och Christan kikade också förbi och gjorde ett handtag, Katta och Niklas kom och donade på söndagen, tack ni är underbara, thats whats freands are for! Om du känner att du vill komma och hjälpa till innan helgen maila mig då på emma@k9world.se vi efterlyser bland annat ett släp och några jävligt starka gubbar som kan hjälpa till med all betong som ligger utanför dörren och frakta bort den till soppstationen. Vi behöver också snickarhjälp, ett skosstäl ska byggas och två grindar…

Mina underbara sponsorer Royal Canin (som sponsrar alla hundar med mat) är med på ett hörn i projektet, mer om det senare!

Jag håller fast vid min utmärkelse världens sämsta matte, jag har varken tid eller lust att träna hundarna just nu, hur roligt är det att träna en-två dagar i veckan, nää, ska man träna hund ska man göra det ordentligt så man ser resultat! Annars kan det va…

Nu finns det ingen tid för mer datatrams,måste fodra, rasta och slänga mig i bilen…