Ja våren är ju en aningens seg i starten, men det gör ingenting. Det finns så mycket att se fram emot nu under året, så för att inte deppa ihop i snöyran och alla minusgrader tänker jag på allt roligt vi har inplanerat för året både med och utan hundar. Jag är ju en liten planerings junkie, jag älskar att planera och göra planer, både stora och små. Det är lite som att sätta lökar på hösten, man har dom att se fram emot när våren sen gör intågande.

Det vi har inplanerat med egna hundar är ett gäng utställningar, lydnadsprov och vallprov, vallningskurs för regerande världsmästaren, SM start i lydnad, helgkurs i lydnad för Svartbergs, kennelträff och mycket mer. Sånt gör mig glad och pepp!

På kursfronten väntar roliga kursstarter och ett lydnadsläger nu i maj. Jag drar också igång “Grunder för tävlingshunden” för den som vill träna grunderna inför tävlingslydnad och sen ska jag också ha en ringträning i min lokal. Sen till hösten ska jag och Marion dra igång vår egna hunddagisutbildning/dogwalking som jag bara måste få slå slå ett slag för, det här kommer bli en utbildning lite utöver det vanliga. Vi har tagit in extern expertis både inom första hjälpen/veterinärvård och även en ekonomikonsult som kommer föreläsa om bolagsformer, bokföring etc. En super bra utbildning även för dig som driver eget men vill ha mer kunskap, eller kanske en vidareutbildning till dina ny anställda?

Ja det finns mycket att gotta sig i, så mig gör det ingenting att våren inte riktigt orkar ta för sig. Och finns det något bättre än lammningen i april? Nej, och det om något är ju hur mysigt som helst! Här hemma på gården är det full fart på lammningsfronten, så ni som kommer och kurs nu till våren och sommaren kan få gosa lite lamm också!

Men kom också ihåg att fånga dagen, det finns mycket att fånga bara man kikar runt!

Här kommer lite bilder från senaste dagarna här i den Willbladska familjen!

Lammet “April”

20130408-160206.jpg

Lammet “Bingo” (som är en flicka)

20130408-160223.jpg

Marion och Vessla bjöd på tårta på torsdagens träning, uppflyttningstårta!

20130408-160314.jpg

Sen har jag och Plätt hunnit med ett nytt uppdrag med Linda inne i City

20130408-160331.jpg