Just nu har vi MYCKET hundar hemma, och det tar TID! Vart tar timmarna vägen? Jag hinner ju knappt gå upp innan jag ska gå och lägga mig igen. Dell kom ju in här som på ett bananskal, ingen hörde av sig och ville ta han på foder och det är bland det trevligaste jag träffat i hundväg så han blir kvar… Sen kom Yeba, och ur Yeba kom en valp som ju tar sin lilla tid bara dom två. Massa pyssel och fix, städas, städas och gosas.

Sen åkte min mamma och pappa till sin lägenhet i Spanien, och då fick vi Frozt att ta hand om också… phuu, vilket jobb! Det ska motioneras, matas, städas, tränas, kammas, badas, klippas klor, och sen börjar karusellen om igen. Sen åt ju lilla Dell en ödla och fick opereras, bara det kräver ju sin lilla egna specialbehandling, tratt och medicin, koppel och vila.

Men det finns hopp… Idag kommer mor och far hem igen och tar sin hund, förhoppningsvis hör världens bästa valpköpare av sig och vill köpa Boris, sen åker Yeba hem igen och då var det “bara” sex hundar kvar… cara mia, sen har vi ju bara höns, får och ankor som också ha sitt.

Ja vi har att göra just nu kan man säga…