Bild från en valpkurs i vintras

Bild från en valpkurs i vintras

Nu rullar det en ny valpkurs och en ny omgång trickskurs, och även om jag velade mellan att ha den här omgången kurser utomhus eller inomhus så valde jag rätt, nu har det snöat och blåst om vartannat och jag är glad att vi kan njuta av min inomhuslokal i fem veckor till. Det blir inte samma kvalitet på kurserna när man håller dom ute i ruskväder, hundar och ägare fryser, om det blåser måste man nästan skrika som instruktör för att alla ska höra och har man otur är det geggigt och blött.

I ett år har jag haft min underbara lokal nu, tänk vad fort tiden går. Verksamheten flyter på riktigt fint det är stort tryck på både kurser och dagisfronten. Verksamheten går så bra att jag kunnat anställa ytterligare en tjej till personalstyrkan på dagissidan. Så stort grattis säger vi till Ego Dog’s Hunddagis och träningslokal och tack världens bästa personal för att ni hjälper till att göra våran hundoas till en av Sveriges bästa!