Herre jösses vilket tryck det är på kurserna, jag la ut en ny trickskurs igår eftermiddag och nu mindre än 24 timmar sedan är den fullsatt och valpkursen har bara två platser kvar. Det kommer mer kurser gott folk, håll ut! Tänkte lägga ut ännu en grupp i fritt följ ikväll, och först till kvarn är det som gäller, dom platserna går åt ännu fortare, brukar fylla en grupp i fritt följ på en kväll.

Bokningar för nästa år börjar också droppa in, men jag tänkte vara lite snål på den fronten 2012, och ge mina egna hundar och mitt egna tävlande mer tid nästa säsong, nu under året har det varit jobb i snitt varannan helg med olika utbildningar runt om i landet. Så ni som vill boka får skynda er även där.

Tira är fit for fight, hon mår mycket bättre och hon fick sig ett pass igår kväll, det första på väldigt länge, det vart lite av varje och hon tog ut sig rätt fort, ingen direkt träningskondition där inte varken fysiskt eller mentalt, men det går fort när man väl sätter igång dom. Nä, nu ska jag forstätta min fika stund, snart droppar det in elever som ska fördjupa sig inom Fritt följ…