Japp man ska ha klara mål både inom hundträningen, privatlivet, och arbetslivet! Det är då man kommer längst, det har varit mest fokus på min egen hundträning tidigare, men nu börjar jag mer och mer verkligen satsa på mig själv och det känns som en kanon sattsning, jag har satt upp klara tydliga mål för hur jag vill att mitt liv ska se ut om ett år, två år och fem år. Då innefattar det nytt boende, familj, arbete etc etc.

Som vanligt håller jag på att jobba ihjäl mig, jag kan utan problem ro runt sex kurser i veckan, ett par privatlektioner samt åtta timmar om dagen fem dagar i veckan på hunddagiset och utöver det träna egen hund, inga problem allt går bara man vill…

Nu börjar jag känna att ett av mina mål börjar närma sig! En vision jag har är att jag ska jobba två dagar i veckan på mitt dagis, hålla kurser tre kvällar i veckan och vara ledig dom tre dagarna dagtid, en och annan helgkurs och sen lägga obegränsad tid på mina fyrbenta och mitt privatliv. Då skulle jag må bra!

Jag har en anställd i dagsläget och igår började små planer ta form om att anställa ytterligare en tjej… man ska inte vara nöjd när det går bra, det är då man ska tänka ännu större! Vi får se om personalstyrkan på Ego Dog´s utökas till hösten!

Något som är premiär för mig i år är SEMESTER, och jag har lyckats att inte ha en enda jäkla grej inplanerad, fattar ni, två veckor utan någonting… hur ska det sluta? Ångest, ja kanske, vi får se… jag lyckades ju bara vara på Muskö i två dagar innan jag ville åka hem för att jag var rastlös… fortsättning följer!