Mot nya mål!

Mot nya mål!

Här är det full fart som vanligt, i fredags drog jag och Frida ner till Lerum, tog in på Ibis hotell och inväntade lördagen. Hotellfrukost + fyra koppar kaffe så var vi redo att åka och möta upp vår nya lydnadscoach Andreas Rundqvist, vi tog in honom på mixlägret i sommras och var så nöjda att vi ville träna för Andreas igen, bara jag och Frida i ett torrt ridhus och grymt bra hundträning – kan det bli bättre?

Min tanke från början var att jag skulle köra både Tira och Koala också, men det kändes viktigare att köra igenom en hel hund ordentligt väl på plats, så den lyckliga denna dag var Plätt. Hon har sån kapacitet den damen, vi kom vidare med många både däldre och nya moment, och jag bara älskar hur Andreas tänker och filosoferar kring hundträning, han får med hela bilden utan att hundträningen blir som ett kemiskt expriment där man klickar och matar om vart annat utan direkt kommunikation. Relation, signaler, ansvar, och momentinlärning – allt i ett! Vi ska till Andreas igen i februari, nu ska det tränas inför kommande tävlingssäsong, elitsatsningen är nu igång och jag är taggad som fan!